Tips Og Tips Om Solenergi Og Hjemmet Ditt

Som snakk om global oppvarming og andre miljøhensyn øker, det er flere alternativer tilgjengelig for å kjøre ditt hjem på grønn energi. Les denne artikkelen for tips om hvordan du kan kutte energikostnader og til og med få mer i skatterefusjoner for bruk av sol- eller vindkraft, i stedet for tradisjonell energi.

Hvis du ønsker å spare energi, justere Air condition enhet slik at den er satt to grader høyere om sommeren og to grader lavere om vinteren. Du vil sannsynligvis ikke kunne fortelle at du har endret det, men tar det steget vil spare deg på den månedlige regningen og få ned karbonutslipp.

Prøv å bruke energieffektive lyspærer eller til og med LED-lys i hjemmet ditt for å kutte kostnadene for belysning. Slå av lysene når du ikke er i rommet bidrar også til å spare energi. Oppbevar dette i bakhodet når du forlater hjemmet, som bare slå av lysene sparer mye energi!

Sjekk ut Green Power Network nettsted for å finne ut om det er en grønn strømalternativ tilgjengelig i ditt område. Vurder å bytte til grønn strøm hvis det er en god service tilgjengelig i ditt område, og hvis du har råd til. Du vil kanskje kunne få en skatt rabatt i noen stater.

Plant trær rundt hjemmet ditt. Trærne vil bidra til å gi skyggelegging for deg hjem og derfor vil bidra til å holde hjemmet ditt kjøligere i de varme sommermånedene. Det vil ikke kreve så mye Air condition for å holde den på ønsket temperatur. Siden trær mister blader om vinteren, vil de likevel la solen komme inn og hjelpe varme hjemmet ditt i vintermånedene.

Sørg for at hjemmet ditt er helt forseglet fra alle utkast, hvis du ønsker å leve grønt og bruke rektorer av grønn energi. Vinduer og dører er dine største syndere for å slippe varm og kald luft ut av hjemmet ditt. Så forsegle dem og begynne å spare penger.

Se til bruk av resirkulerte eller oppladbare batterier for de elementene som krever batterier. Engangsbatterier koster mye penger å produsere, og de inneholder også giftige kjemikalier som er dårlig for miljøet. Ved å bytte til resirkulerte eller oppladbare batterier, vil du holde disse kjemikaliene borte fra vårt miljø.

Prøv å tette hullene under dørene og vinduene om sommeren og vinteren. Dette kan hindre varm eller kald luft utenfra fra å komme inn i hjemmet ditt, noe som vil bidra til å holde hjemmet ditt på en god temperatur hele året. Du kan også prøve å sette inn tepper for å gi mer isolasjon til gulvbordene.

Det er lett å leve grønt, og fortsatt nyte teknologi bare ved å gjøre små endringer. Gjør den bærbare datamaskinen mer energieffektiv ved å endre veggpapiret. Ved hjelp av et mørkt eller svart veggpapir, og skjermsparer bruker mindre energi. Denne lille mengden energi spart vil legge opp over tid, spesielt hvis du har mer enn én datamaskin i hjemmet.

Det er flere ting vi alle kan gjøre for å kutte ned på vår bruk av energi. Det er viktig å ta disse små skrittene nå, da det ikke bare sparer penger, men skaper et bedre miljø. Husk tipsene i denne artikkelen for å begynne å ta energieffektive beslutninger som vil ha mange fordeler.