Leve Et Mer Bærekraftig Liv

Å bruke grønn energi er veldig populært, og det er gode grunner til dette. Å leve grønt har et ubegrenset antall miljømessige og økonomiske fordeler. Denne artikkelen vil gi deg tips slik at du kan leve en grønn livsstil i dag.

Gjenvinning er en av de enkleste oppgavene som kan gjøre et grønnere hjem. Noen byer inkluderer automatisk kostnader for gjenvinning i søppeloppsamlingen, så se på dette! Hvis ikke, vil visse stater, inkludert Michigan, betale forbrukerne for å returnere flasker etter bruk. Gjenvinning er en av de beste måtene å redusere energikostnadene!

Hvis du har et svømmebasseng, kan du spare mye penger ved å bruke solenergi til å varme opp vannet. Solvarmesystemer er ikke dyrere enn andre løsninger og er lettere å vedlikeholde. Disse systemene fungerer også for ditt utendørs boblebad. Dette er sannsynligvis den beste bruken av solenergi.

Begynn i det små. Selv om du ikke har ressursene til et stort miljøprosjekt med grønn energi, er det fortsatt trinn du kan ta. For eksempel krever solcelleladere for liten elektronikk vanligvis at enheten skal stilles i nærheten av et vindu i noen timer. Ikke undervurder kraften til et lite trinn.

Når du handler etter nye apparater, velg de hvor energistjerner er innenfor det mest effektive området. Selv om du ikke har råd til nye apparater, kan du velge nye deler til dine gamle apparater som er mye mer effektive og vil hjelpe dine gamle apparater med å spare penger og energi som nye.

Tenk utenfor boksen. Mens mange tenker ‘solpaneler’ når de tenker på grønn energi, er det andre måter å dra nytte av solen på. Hvis du bygger et nytt hjem, bør du vurdere å innlemme passiv soldesign i hjemmet. Ved å bygge med materialer som betong eller adobe og dra nytte av solens naturlige varme med sydvendte vinduer, kan du lage et hjem som naturlig vil varme seg om vinteren og holde seg kjølig om sommeren.

En god måte å starte søken etter grønn energi på er å bruke alternative kilder til å varme opp hjemmet ditt. Mens vedovner har vært pålitelige i utallige år, er den nyere trenden mot pelletsovner. Pellets er sammensatt av komprimert sagflis og tar langt mindre plass enn en trehaug.

Prøv å bruke kaldt vann i vaskemaskinen når det er mulig. 90% av energien som brukes av vaskemaskiner er til oppvarming av vann. På grunn av dette vil bruk av varmt vann bare øke den månedlige strømregningen og redusere mengden penger du har på slutten av måneden.

Begynn å bruke resirkulerte batterier, eller bruk oppladbare batterier. Engangsbatterier er fulle av giftstoffer og tar faktisk omtrent halvparten av energien de legger av seg for å produsere. Hvis du bruker engangsbatterier, må du huske å resirkulere dem. Oppladbare batterier kan imidlertid brukes om og om igjen.

Forhåpentligvis er informasjonen om denne artikkelen nyttig for deg og ditt hjem. Hvis du bruker grønn energi, hjelper du ditt eget budsjett, og det får deg til å føle at du gjør din del i å spare energi. Bruk informasjonen du mottok her for å gjøre hjemmet ditt mer effektivt og grønnere for alle.

Interested In Green Energy?